Behov for akupunktur

Å jobbe hjemmefra har sine fordeler, men det er viktig å unngå ulempene. Du kan ha selskap av din pelskledde venn og kontrollere temperaturen på arbeidsplassen, men det har dessverre en stor belastning på nakke og rygg.

For å behandle slike problemer er det vanlig å gå til en fysioterapeut for behandling med massasje. Men det finnes andre type behandlinger som også fungerer bra, som for eksempel akupunktur. Akupunktur er en eldgammel teknikk innen tradisjonell kinesisk medisin. Den har som mål å forebygge og kurere visse sykdommer og tilstander ved å stikke svært fine, solide nåler inn i ulike punkter på kroppen.

Hvordan virker akupunktur

Akupunktur stimulerer kroppens evne til å motstå eller overvinne sykdom ved å korrigere ubalanser. Den hjelper også kroppen til å produsere kjemikalier som reduserer eller eliminerer smertefulle opplevelser.

Noen leger hevder at akupunktur er mer effektivt enn tradisjonell massasje ved kortvarig behandling av nakkesmerter. Etter å ha gjennomført en studie ble det oppdaget at den kinesiske teknikken forbedrer bevegeligheten raskt og får pasientene til å føle seg bedre.

Behandlingen er mest effektiv ved kroniske smerter som hodepine, menstruasjonssmerter, rygg, nakke og muskelsmerter. Akupunktur kan også brukes til å behandle leddgikt og belastningsskader. Dessuten kan behandlingen bidra til å styrke immunforsvaret. Klikk videre på nettet for mer informasjon.