Ute etter en herlig golfreise?

Presisjonsspillet golf har opprinnelse fra 1400-tallet og er antatt å stamme fra Skottland. I dag er golf en av verdens største idretter, og også i Norge har man virkelig fått opp øynene for denne sporten. Har du også en stor interesse for golf? Da kan en reise med golf som høydepunkt være noe for deg!

Golfturneringer

I Storbritannia blir det arrangert flere prestisjefylte golfturneringer. The Open Championship, også kalt British Open, blir arrangert i hvert år av en utvalgt golfklubb i Storbritannia. Dette er det eldste golfmesterskapet som blir arrangert, og det er også et av de mest prestisjefylte. En annen britisk turnering blir arrangert i Stoke Park utenfor London. I tillegg til golf, vil man kunne oppleve spa, vakker natur, god mat og drikke.

Spille golf i flotte omgivelser

Hvis du heller ønsker å spille på golfbaner i rolige og vakre omgivelser, for deg selv eller med vennegjengen din, så kan Selsdon Estate Golf Club eller The Grove være perfekt. I tillegg tilbyr disse stedene spa, treningsstudio, smakfull mat og god drikke.

Siden denne idretten er stor på verdensbasis så finnes det mange forskjellige destinasjoner å velge mellom. Derfor finnes det garantert en destinasjon som passer perfekt for akkurat deg og dine ønsker. Reisen er bare et klikk unna.